Comptes de cap d’any

turro00

L’Àrea d’Igualtat d’Oportunitats, sota la nova Direcció General d’Igualtat, ha format 1.100 persones durant l’any 2016, un 46,6 per cent més que l’exercici anterior. En total, s’han realitzat una trentena d’activitats formatives virtuals i presencials, arreu del territori, que han representat prop de 300 hores de docència. A les activitats formatives hi ha participat personal directiu d’empreses, representants dels treballadors i treballadores, organitzacions sindicals i patronals i altres professionals.

Una de les novetats d’aquest 2016 que demà finalitza ha estat la incorporació de la igualtat d’oportunitats de dones i homes al Contracte programa quadriennal entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i els ens locals de Catalunya, cosa que ha permès formar en aquesta matèria a 186 persones treballadores de 90 ajuntaments, consells comarcals i altres ens supramunicipals.

Aquest impuls formatiu i de difusió i conscienciació també s’ha vist reflectit en el Registre oficial de Plans d’igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que ja compta amb més de vuitanta plans inscrits o en procés de registre. Segons la directora general d’Igualtat, Mireia Mata i Solsona, «aquests resultats palesen que el Departament ha aconseguit donar resposta a les necessitats d’empreses i ens locals, alhora que mostren la dinàmica creixent de la implantació de la igualtat com a valor essencial en les organitzacions».

______
Imatge: Spanish Turron on Wooden Surfaces, Jonathan Pincas, Flickr, sota llicència Creative Commons

Deixa un comentari