Posa’t en valor!

femtalent2017

«És el moment: valora’t». Aquest és el  missatge que llença a les dones el Fòrum femtalent 2017, una iniciativa innovadora de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) que, juntament amb altres organitzacions i associacions de dones, promou la igualtat d’oportunitats i la gestió del talent femení a l’Economia del Coneixement.

La jornada, que tindrà lloc el proper 20 de gener, estarà centrada a «posar en valor el talent de les dones i motivar-les per tal que destaquin la seva trajectòria professional», així com mostrar experiències de dones que financen projectes innovadors o que han rebut finançament.

Segons l’organització, «el nombre de projectes i empreses fundats per dones que reben finançament continua sent baix». Per això, l’objectiu d’aquesta edició és donar visibilitat a experiències i projectes finançats de i per dones, i conscienciar la societat de la importància d’invertir-hi. Una inversió que construeix una societat més sostenible i igualitària, capaç de maximitzar el potencial de tot el talent que atresora.

El programa del fòrum d’enguany presenta un perfil de caire preeminentment internacional, tant pel que fa a les temàtiques de debat (el valor social de l’economia col·laborativa de base tecnològica), com per les participants i les experiències de referència (Women in IASP). La jornada conclourà amb el tradicional lliurament de Premis femtalent.

______
Imatge: Soldiers to Summits, IslandHopper808, Flickr, sota llicència Creative Commons

Deixa un comentari