Més formació, més territori


bonrtoskill_Yosuke_Morimoto_151barra365 (May 31)

L’èxit de convocatòria i participació dels darrers anys 2014 i 2015 ha consolidat el projecte formatiu de l’Àrea de Qualitat en el Treball, i ha vingut a confirmar el creixent interès professional i empresarial per la implantació de les polítiques d’igualtat i qualitat en el treball.

Enguany el programa formatiu està encara més enfocat al territori i reforça les competències relacionades amb l’elaboració de plans d’igualtat, la selecció de personal per competències i els protocols d’assetjament sexual i per raó de sexe a la feina, la preinscripció per als quals s’obrirà pròximament.

És oberta ja la inscripció i sol·licitud de matrícula per a la formació corresponent als mesos de maig i juny. A les respectives delegacions del Govern a Tarragona i Girona tindran lloc sengles tallers presencials de Diagnosi del Pla d’igualtat a les empreses i institucions, respectivament, els dies 31 de maig i 8 de juny.

A l’oferta virtual ja es pot demanar plaça per a la segona edició del curs de formació bàsica en igualtat d’oportunitats entre dones i homes en el treball, de 10 hores lectives, i el primer tram de la formació en selecció de personal per competències, un element clau per a fer efectiva la igualtat d’oportunitats de dones i homes a l’esfera laboral.

El curs, que consta de tres mòduls temàtics, ofereix una visió integral del model de competències com a sistema de selecció de personal en les organitzacions, i la seva aplicació en cada fase del procés. Està directament adreçat a representants sindicals, agents d’igualtat i personal de l’àrea de Recursos Humans, la direcció i la gerència d’empreses i institucions.

Informació, programes i inscripcions, en les pàgines web de l’AQT.

______
Imatge: Pixabay, mod. per aeQual_2.0, sota llicència Creative Commons

 

Deixa un comentari