Cooperatives amb perspectiva (d’equitat)

cooperatives00

El proper 4 de juliol es celebrarà el Dia Internacional de les Cooperatives, que l’ACI (Aliança Cooperativa Internacional) dedica enguany a la contribució de les cooperatives a l’equitat i que justifica mitjançant aquest manifest.

A Catalunya, el programa aracoop i un conjunt d’entitats vinculades al moviment cooperatiu han decidit celebrar-lo reflexionant, obrint portes al conjunt de la societat i organitzant un sopar la mateixa nit del 4 de juliol. Aracoop ens convida a participar a totes aquestes activitats i, en particular, a l’acte central, el 19 de juny, en què diverses personalitats i persones expertes en el sector debatran al Palau Robert de Barcelona sobre com “Les cooperatives contribueixen a l’equitat”, i que clourà el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Tota la informació sobre el Dia Internacional de les Cooperatives a Catalunya, en aquest enllaç.