Empresa i família, valors transferibles

ants00

El Departament de Benestar Social commemora el Dia Internacional de la Família amb un acte institucional sota el lema “Família i empresa: valors compartits”, que tindrà lloc demà, 27 de maig, a les 18 hores, al Palau Moja de Barcelona (carrer Portaferrissa, 1). L’acte pretén «impulsar una cultura del treball que permeti una harmonia eficaç entre l’esfera laboral, la familiar i la personal, i aprofundir de manera molt rigorosa en els beneficis que proporciona tant per a la família com per a l’empresa».

L’investigador Marc Grau i el formador Víctor Küppers parlaran de l’empresa responsable en l’àmbit de la família, i miraran de suscitar una reflexió sobre com els valors i les competències que desenvolupem en l’entorn familiar poden ajudar-nos a obtenir èxits professionals i més beneficis en el món laboral.

Més informació al web de Benestar i Família.